Vesikourujen pinnoitus

Lisää esimerkkivideoita löytyy YouTube -kanavaltamme.

Vesikourujen pinnoitus on edullinen ja kestävä tapa uudistaa 70–80-luvuilla rakennettujen talojen tuplakourut.

Pinnoituksella vesikourut saadaan nopeasti kuntoon

Tuplakouruja löytyy pääasiassa 70–80-luvuilla rakennetuista omakotitaloista sekä toimisto- ja tehdasrakennuksista. Vesikourujen pinnoitus on ajankohtaista, kun vanhat kourut ovat ruostuneet puhki seisovan veden takia.

Pinnoitus eroaa huomattavasti toisesta vaihtoehdosta, vesikourujen uusimisesta. Ajallisesti vesikourujen pinnoitus kestää yhden päivän, kun taas uusiminen on noin 4–6 arkipäivän mittainen projekti.

Pinnoitus tulee jopa 80 % halvemmaksi kuin kourujen uusiminen

Rahallisesti pinnoitusmenetelmä on kourujen uudistamiseen verrattuna huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kourujen uudistamisesta tekee kalliin se, että työhön tarvitaan peltiseppää, ja yrityksestä riippuen kustannukset voivat olla jopa 5000 euroa. Pinnoitusmenetelmällä saadaan sama lopputulos noin 1000 euron hinnalla. Seuraavasta käytännön esimerkistä näet eron sekä työn kestossa että hinnassa.

Vesikourujen pinnoituksen kustannukset 70-luvulla rakennetussa omakotitalossa

  työn kesto työn kustannukset
pinnoitusmenetelmä: 1 pv 1000 €
uudet kourut: 4-6 pv 3 000-5 000€

 

Pinnoitusmateriaalin kestävyys on noin 20 vuotta, ja työlle annamme viiden vuoden takuun. Jos kourusi vuotavat, ota yhteyttä meihin!

 

Pyydä tarjous

Oli projektisi suuri tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntö, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjous ei sido mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

...tai kutsu kartoituskäynnille!

Täytä lomake »