Kattoremontit

Katto vaikuttaa koko talon hyvinvointiin, ja siksi sen kunnosta on tärkeää huolehtia. Teemme kattotyöt helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella – ränneistä piipunhattuun niin asunto-osakeyhtiöille kuin mökeillekin.

Ammattitaitoinen remontti kaikille kattotyypeille

Jokainen katto on yksilöllinen ja vaatii ammattitaitoiset asentajat. Satojen kattoremonttien kokemuksella tunnemme haasteet, joita katonrakentamiseen kuuluu. Hallitsemme kaikkien kattotyyppien korjaamisen ja rakentamisen:

  • Konesaumakatot
  • Tiilikatot
  • Huopakatot → hitsattavat bitumikatteet
  • Palahuopakatot
  • Peltikatot
  • Piippujen pellitykset ja hatut
  • Rakennuspeltityöt

Kattojen korjaus ja pinnoitus

Koko katon uusimisen sijaan on joskus viisaampaa korjata vain osa katosta. Pinnoituksella taas saadaan vanhalle katolle lisää käyttöikää. Kutsu ammattilaisemme paikalle, ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu katollesi.

Siistimme aina kattoremontin aiheuttamat jäljet pois pihasta

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät vesikattoremontin sopimuksen mukaisesti, ja huolehtivat lopuksi kaikki aiheuttamansa jätteet pois.

Annamme kattotyöllemme 5 vuoden takuun. Katemateriaalille valmistaja antaa 20 vuoden takuun.

Katon kuntokartoitus ilmaiseksi!

Ammattilaisemme kartoittavat kattosi kunnon ilmaiseksi arvioiden mahdollisen remontin määrän ja laadun. Jos kattoremonttitarvetta ilmenee, teemme kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen kattourakasta. Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan kattosi kunnon!

Kattoremontit kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Sitä voi saada 45% työn hinnasta, ja vuonna 2014 sen yläraja on 2400 €/henkilö.

Soita tai täytä oheinen lomake! Etsitään paras vaihtoehto teidän katollenne.

 

Pyydä tarjous

Oli projektisi suuri tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntö, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjous ei sido mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

...tai kutsu kartoituskäynnille!

Täytä lomake »