Kattojen pesu ja pinnoitus

Katso video! Näytämme, miten huonokuntoisesta katosta tehdään kuin uusi. Lisää esimerkkivideoita löytyy YouTube kanavaltamme.

Oikeanlainen pesu ja käsittely auttavat pitämään katon hyväkuntoisena. Pinnoituksella erilaisille kattomateriaaleille saadaan kustannustehokkaasti lisää käyttöikää.

Pinnoituksella lisää käyttöikää eri kattomateriaaleille

Pesu ja pinnoitus soveltuvat lukuisille kattomateriaaleille. Niiden avulla voidaan helposti lisätä tiili-, vartti-, huopa- ja peltikattojen elinikää kattoremonttia pienemmillä kustannuksilla.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikatto on hiljainen ja kaunis. Sen huokoinen pinta kuitenkin tarjoaa erinomaisen kasvualustan myös erilaisille itiöille ja kasvustoille. Mikäli tiilikattoa ei huolleta, sammal ja jäkälät valtaavat katon ja juuret alkavat tehdä tuhojaan.

Tiilikaton pesussa sammal ja muut kasvit sekä itiöt poistetaan katolta. Tämän jälkeen katto käsitellään torjunta-aineella, jonka avulla kasvit pysyvät poissa. Lopuksi katto pinnoitetaan haluamasi väriseksi.

Pidennä kattosi ikää ja ehosta ulkoasua

Soita tai laita viesti viereisellä lomakkeella, niin tulemme maksuttomalle neuvontakäynnille! Katsotaan yhdessä, mitä katollenne on parasta tehdä.

 

Pyydä tarjous

Oli projektisi suuri tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntö, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjous ei sido mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

...tai kutsu kartoituskäynnille!

Täytä lomake »